fbpx
Virksomheden

Virksomheden

Nordens førende leverandør af arbejds el-biler og andre miljørigtige maskiner til den professionelle Vej & – park sektor.

Rigtige arbejds el-biler – ingen golfbil…!

Nomaco er Nordens førende leverandør af el-biler til brug for nærtransport af personer og ”lettere” gods – op til flere tons ..! Vi har været på markedet siden 1991 og har i denne årrække leveret mange tusinde kundetilpassede Melex el-køretøjer til en trofast kundeskarer over hele Norden, – særligt til kommunale forvaltninger, boligselskaber, industrien, kirkegårde, transport og logistik virksomheder samt udlejningsbranchen og entreprenører.

Vi fungerer således i dag som importør (generalagent) for en række kendte varemærker som blandt de vigtigste tæller MELEX el-biler – i hele Norden – og RAYMO el – og hybridklippere gældende for det Danske marked.  Nomaco Danmark A/S og vort søsterselskab Nomaco AB i Sverige – har derfor som dedikeret målsætning, udelukkende at handle med produkter der kan være medvirkende til at opfylde den globale målsætning om en grønnere fremtid med mindre forurening og en højere udnyttelse af de tilstedeværende muligheder for fossilfri og Co2 neutral drift. Når vi samtidig kan levere disse produkter med en betragtelig økonomisk gevinst og øget goodwill for vores kunder – så går det hele pludselig op i en højere enhed.

Grundet vort tætte og mangeårige samarbejde med vores leverandører – er vi hos Nomaco selv medvirkende til den løbende udvikling af de produkter der leveres til vores kunder – særligt vort samarbejde med Melex fabrikken i polen – der nu har stået på i snart 30 år – gør os til en vigtig sparringspartner for Melex – når nye el-bils produkter bringes til markedet.

Vi arbejder desuden tæt sammen med vores store Nordiske netværk af forhandlere og serviceværksteder for den professionelle vej & park sektor. Dette – sammenholdt med at vi udvikler og tilpasser hvert Melex el-køretøj og hver Raymo el-klipper – helt efter kundernes ønske, – ser vi som hovedårsagen til vores mangeårige succes og fortsatte fremgang i markedet.

Med vores mangeårige kontinuitet, markeds og produkt kundskab – står vi hos Nomaco derfor som en solid garant for dine fremtidige investeringer i professionelle og miljøvenlige el-køretøjer og klippere.

Kontakt os derfor allerede i dag for at se nærmere på din næste miljørigtige maskininvestering. – Vi lover dig en positiv overraskelse – på alle punkter..!

Mvh
Nomaco Danmark A/S
Benny Svenningsen