Om os

Nomaco’s historie 

Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Nomaco’s mission, vision og værdier

De store økonomiske fordele og den forbedrede goodwill vi i dag leverer til vores kunder sammen med disse nyskabende og innovative produkter er en af hovedårsagerne til vores fortsatte vækst og fremdrift på det samlede Nordiske marked. Vores mangeårige og nære samarbejder med vores udenlandske leverandører – samt det tætte samarbejde vi i dag har med et omfattende netværk af Nordiske lokale forhandlere og serviceværksteder sikre vores kunder en god oplevelse – både i forbindelse med køb af nyt materiel – men i lige så høj grad ved den efterfølgende vigtige eftermarkeds service der skal ydes til maskiner i denne proff klasse.

Screenshot 2024-04-22 at 19.14.24

NOMACO MISSION
At skabe glæde og merværdi for alle vores interessenter – samtidig med at vi gør det muligt at arbejde C02 og emissionsfrit for den professionelle ”grønne” / vej & Park afdeling – uden at der her skal gåes på kompromis med kvalitet, indtjening, sikkerhed och arbejdsmiljø.

Screenshot 2024-04-22 at 19.14.32

NOMACO VÆRDIER
Vi leverer komplette kvalitetsløsninger. Med vores teamånd og alsidige kompetencer tænker og handler vi effektivtogfleksibelt. Vi er engagerede og samarbejder om at levere de bedste løsninger i alle situationer. Vi er stolte af vores brands. Vi tageransvar for vores kunder, kolleger og miljøet. Vores ambition er at få det bedste frem i os selv og vores kolleger, så vi sammen opnår vores mål.

billede

NOMACO VISION
At få C02 og emissionsfrit arbejde i den professionelle ”grønne” / vej & Park afdeling til at blive det foretrukne valg hos alle Nomaco Nordic’s kunder i Skandinavien.