fbpx
Miljø og økonomi

Miljø og økonomi

Hver enkelt solgte el-bil eller el-klipper er en sejr for vores fælles miljø – ligesom det er for kundens total økonomi…!

Den primære årsag til at vores kunder køber en el-bil / el-klipper – er at de vil skabe et bedre og renere / sundere arbejdsmiljø. Men i modsætning til hvad mange måske tænker – så findes der i den grad også en stærk økonomisk årsag.  NUTEK og KFB – udtaler bl.a. følgende : ”El-bilen kræver betydeligt mindre service og vedligehold end en almindelig bil. Dette skyldes primært at forbrændingsmotor, udstødningssystem, brændstofpumper, transmissioner m.m. erstattes af et enkelt elektrisk system, – som i princippet er vedligeholdelsesfrit og kan forventes at holde i hele el-bilens levetid….” *

Dette er helt i tråd med vores egne erfaringer. Til forskel fra de fleste benzin – og diesel drevne biler og græsklippere, er det sjældent at noget bryder sammen på en Melex el-bil eller Raymo el-klipper. Lægger man dertil et meget lavt energiforbrug på ca. 10-30 kr. pr. 100 km – (afhængig af den valgte Melex model) , så behøves der pludselig intet særligt miljøhensyn for at motivere købet af en ny Melex el – arbejds bil.

Kort sagt : Det er altid en god forretning at investere i en moderne Melex el-bil eller Raymo el-/hybrid klipper. Ikke bare for naturen og os mennesker, men også for virksomhedernes totaløkonomi, – og det er slet ikke nogen dum kombination – eller hvad tænker du ….?

* Citat fra afhandling omhandlende ”introduktion af el-biler” – udført i samarbejde med NUTEK og kommunikationsforskningsstyrelsen i Sverige (KFB).