fbpx
Maskinleverandørene

Maskinleverandørerne

Vidste du at Nomaco Danmark A/S er medlem af Maskinleverandørerne – og vores direktør Benny Svenningsen-  igennem de seneste 11 år har siddet i bestyrelsen i ML´s sektion 1. ?

Maskinleverandørerne er en professionel brancheforening, som blev stiftet i 1951. Foreningen er et dynamisk forum for virksomheder, som er beskæftiget indenfor produktion og salg af maskiner. Vi er opdelt i 2 sektioner – en ”sektion 1.” for entreprenørsektionen, – og en ”sektion 2” for park, vej og anlægs sektionen,  – hvoraf Nomaco Danmark A/S er medlem af sektion 2.

Fælles for de to sektioner er, at foreningen samler toneangivende aktører i branchen i et fordelagtigt, fagligt fællesskab, der aktivt bidrager til at fremme interessevaretagelse, rådgivning, information, statistik, uddannelse, sikkerhed og netværk. Foreningen ønsker også at definere og kommunikere branchens kvalitetsnormer og etiske standarder.

Som medlem i Maskinleverandørerne er vi stolte af at leve op til stærke etiske normer både i forhold til miljø, vores medarbejdere, offentlige udbud, udstillinger, agenturer m.m.

Har du lyst til at finde ud af mere om Maskinleverandørerne, kan du besøge www.maskinlev.dk