Om oss

Virksomheten

Nomaco Norge AS er et selskap som har agenturet for TP Flishuggere, FSI stubbefresere, Raymo klippere og Melex elektriske arbeidsbiler i Norge Vi har en rekke forhandlere rundt om i landet som både har TP, Raymo,FSI og Melex. Vår desidert største samarbeidspartner er Akershus Traktor. (se forhandler liste under forhandlere) Vi kan si at vi er landsdekkende og du finner en forhandler ikke langt unna.

Vi har lang erfaring innen de fagområder vi representerer og skal være en importør som tilbyr kun kvalitetsmaskiner med høy fokus på miljø. Vårt mål er at vi til enhver tid ha den beste kompetansen og være en nisjeleverandør av kvalitetsprodukter.

Vårt motto er: Rett produkt til rett kunde!

Ring oss for en uforpliktende prat eller demonstrasjon.

Nomaco’s mission, vision og værdier

De store økonomiske fordele og den forbedrede goodwill vi i dag leverer til vores kunder sammen med disse nyskabende og innovative produkter er en af hovedårsagerne til vores fortsatte vækst og fremdrift på det samlede Nordiske marked. Vores mangeårige og nære samarbejder med vores udenlandske leverandører – samt det tætte samarbejde vi i dag har med et omfattende netværk af Nordiske lokale forhandlere og serviceværksteder sikre vores kunder en god oplevelse – både i forbindelse med køb af nyt materiel – men i lige så høj grad ved den efterfølgende vigtige eftermarkeds service der skal ydes til maskiner i denne proff klasse.

Screenshot 2024-04-22 at 19.14.24

NOMACO MISSION
At skabe glæde og merværdi for alle vores interessenter – samtidig med at vi gør det muligt at arbejde C02 og emissionsfrit for den professionelle ”grønne” / vej & Park afdeling – uden at der her skal gåes på kompromis med kvalitet, indtjening, sikkerhed och arbejdsmiljø.

Screenshot 2024-04-22 at 19.14.32

NOMACO VÆRDIER
Vi leverer komplette kvalitetsløsninger. Med vores teamånd og alsidige kompetencer tænker og handler vi effektivtogfleksibelt. Vi er engagerede og samarbejder om at levere de bedste løsninger i alle situationer. Vi er stolte af vores brands. Vi tageransvar for vores kunder, kolleger og miljøet. Vores ambition er at få det bedste frem i os selv og vores kolleger, så vi sammen opnår vores mål.

billede

NOMACO VISION
At få C02 og emissionsfrit arbejde i den professionelle ”grønne” / vej & Park afdeling til at blive det foretrukne valg hos alle Nomaco Nordic’s kunder i Skandinavien.