fbpx
Miljøpolitik hos Nomaco…

Miljøpolitik hos Nomaco…

Nomaco sælger, markedsfører, kundetilpasser, servicerer og udvikler i samarbejde med sine leverandører batteridrevne el-arbejdskøretøjer og el-græsklippere. Dette er produkter som er særligt miljøvenlige og hvert køretøj eller anden maskine med fossil forbrændingsmotor – som vi erstatter med et af vores produkter fra Nomaco – giver samfundet en betydelig miljøgevinst. Vi ser det derfor også som en oplagt målsætning – at holde et højt niveau for Nomaco´s eget miljøarbejde.

Kriterierne for den internationale miljøstandard, ISO 14001, – skal til stadighed være mindstekravet i vort daglige arbejde. Vores rutiner og instrukser følger denne standards retningslinjer.

Alt personale hos Nomaco i Norden – følger gældende rutiner og instrukser og opmuntres sammen med Deres løbende uddannelse inden for miljøområdet, – også til at tage personligt ansvar i denne henseende.

Nomaco stiler efter at anvende udstyr i produktionen samt energiforbrug i distributionen af sine varer – som belaster miljøet mindst muligt.

Nomaco´s produkter og rutiner bliver løbende gennemgået – med det mål for øje – at mindske den negative påvirkning på helbred og miljø.

Nomaco stiller løbende krav til – og samarbejder med vores leverandører og andre interessenter – for at vi samlet set – kontinuerligt skal blive bedre til at tage hensyn til miljøet.